Behang service

Voor de beste behang service kom je bij ons!

Wil jij graag je huis opnieuw behangen, maar komt het bij jou altijd scheef op de muur? Aarzel niet langer en kom eens langs in onze showroom aan de Buitenvaart in Hoogeveen. Kies een leuke behangrol, kijk alvast op onze behang pagina, en vraag een van onze medewerkers naar de behang service. Nooit meer klungelen met het zelf behangen, laat het lekker over aan een professional!

Hans, of een van de andere medewerkers, komen graag bij je langs om jouw nieuwe kamer van behang te voorzien. Weet je niet goed welke stijl het beste bij je past? Onze medewerkers geven je graag advies, zie ook onze web pagina over interieur styling. Geniet van een kopje koffie in onze winkel terwijl je rustig de behangboeken doorbladert. Ben je op zoek naar fotobehang? Ook hierin hebben wij een uitgebreid aanbod.

Kom eens langs!

Alles voor in de woonkamer

De perfecte vloer

Onze deuren moeten dicht, maar wij helpen u nog steeds!

Wij komen graag langs om u te helpen. U kunt via onderstaand formulier contact opnemen voor het maken van een afspraak of voor uw vragen, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld:

  • Thuis advies geven
  • Voorbeeldstalen laten zien
  • Opmeten

Ons werk aan huis (vloeren leggen, behangen, bezorgen, etc) gaat natuurlijk gewoon door.