Pagina wordt geladen ...
by boo maison riviera

Welkom op de projecten pagina van Hans Jutstra

Hans Jutstra, al 20 jaren een begrip in de woon en projectinrichting en één van de grotere spelers op de markt van projectstoffering en woninginrichting.

Met 4000 m2 showroom in Hoogeveen is Hans Jutstra een van de grotere spelers in Noord-Nederland.

Waarom Hans Jutstra? Onze kracht is dat wij ons onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven en persoonlijk betrokken blijven gedurende het hele lopende project. Bij ons staat kwaliteit, service, korte lijnen, planning, nazorg en gemoedelijkheid hoog in het vaandel!

Met projectstoffering en inrichting is Hans Jutstra al jaren actief in het bieden van complete projectinrichtingen zoals het leggen van vloeren, plaatsen van raam en wandbekleding en het inrichten met meubels bij bedrijven en zorginstellingen en particulieren.

Of het nu een kantoor of een heel kantoorgebouw is, een school, een woning, een aula of een restaurant. Doordat wij onze producten rechtstreeks bij de fabrikant inkopen zijn wij in staat om een betere prijs te maken dan een lokale winkel in projectstoffering. Ons assortiment bevat alleen producten die voldoen aan de strengste eisen.

Hans Jutstra is een bedrijf, welke goed en professioneel is ingericht, dit heeft vele voordelen, het draagt zorg voor een betere en efficiëntere uitstaling waar mensen fijn werken en waar klanten graag terug komen.

Bij Hans Jutstra zorgen wij dat deze werkzaamheden perfect op elkaar worden afgestemd en daar plukt u de vruchten van. Onze projectleider zorgt voor een goede voorbereiding, een soepel traject en een mooi eindresultaat. Een resultaat waar u en wij trots op kunnen zijn.

Advies
Wij geven bij alle projecten deskundig advies op het gebied van styling en het gebruik van materialen en kleuren.

Trots
We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam van Hans Jutstra die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hans Jutstra, het adres voor betaalbare kwaliteit

U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere

Betaalbaar wonen