Accessoires

Accessoires en decoratie

Voor alle woonaccessoires ga je natuurlijk naar de complete woonwinkel met alles onder één dak. Woninginrichting Hans Jutstra heeft in de geheel ingerichte kamers allerlei accessoires en decoratieve items die perfect passen bij de nieuwe bank. Zo kun je verschillende kussens uit het rek pakken om te kijken welke kleur er nu het beste bij je bank past. Zoek je nog een schilderij voor aan de muur? Er hangen voornamelijk foto’s geprint op glas, deze geven zeker een uniek uiterlijk aan je kamer! Wil je graag een vloerkleed maar is het lastig om er eentje te vinden die bij de rest van je meubilair past? In onze ingerichte showroom liggen er verschillende kleden die goed samen gaan met de meubels in diezelfde kamer. Op deze manier krijg je direct inspiratie over welke kleuren en stijlen je misschien wel in je eigen kamer wilt! Vraag ook gerust om advies over interieur styling aan onze medewerkers. Wij hebben ook een breed aanbod aan lampen in onze showroom hangen.

Neem een kijkje op onze pagina sfeer. Hier kun je alvast in indruk op doen van hoe onze woonwinkel eruit ziet voordat je in de auto springt en deze kant op komt. De koffie staat al klaar!

 

Wil je graag eens komen kijken?

De koffie staat voor je klaar!

Wij zijn weer geopend!

Maar dan wel op afspraak. Wilt u ons bezoeken? Vul het formulier hieronder in en noem hierin de datum en het tijdstip waarop u langs wilt komen of bel 0528 343333.

Wij zien u tegemoet! 

Wist u dat wij ook behangen en sauzen? Dit al voor maar €38,50 per uur!