Bankstel

Wil jij een bankstel kopen dat écht bij jou past?

Voor een brede selectie aan bankstellen ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij op zoek naar een hoekbank, een 2 zitsbank of een 3 zitsbank? Loop gerust eens door onze prachtige woonwinkel in Hoogeveen en vindt de bank die bij jou past!

Onze bankstellen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleurvarianten, deze kun je op je gemak bekijken in onze sfeervolle ingerichte kamers. Hierdoor krijg je direct een beeld bij hoe de bank in het echt is, kun je de stof voelen en zie je de kleur, en het allerbelangrijkste, je kunt hem direct uitproberen! Om een beeld te krijgen van onze banken in een ingerichte kamer, kijk dan hier: link naar collecties.

Wil je graag een leren bank, maar ben je er niet zeker van of je één grote bank wilt kopen, of 2 kleine wilt combineren? Of zoek je juist een compact bankstel die knus in je woonkamer past, maar toch ook comfortabel is? Je hebt een mooie bank gevonden, je bent weg van de cognac kleur, alleen de bekleding is niet jouw stijl. Veel van onze bankstellen zijn op maat naar jouw wensen af te stemmen, vraag een van de medewerkers naar de mogelijkheden. Wil je een bankstel kopen dat binnen jouw budget past? Geen probleem, onze banken vallen in verschillende prijscategorieën.

Met het persoonlijke advies van een van de medewerkers van Woninginrichting Hans Jutstra weet je zeker dat je een bank koopt die perfect aansluit bij jouw wensen.

Zoek je naast een bank ook nog een fauteuil, dressoir, of salontafel, kijk gerust verder op onze website.

Kom eens langs in onze showroom en zie onze banken in een geheel ingerichte kamer voor een echte sfeer impressie.

Wil je graag eens komen kijken?

De koffie staat voor je klaar!

Onze deuren moeten dicht, maar wij helpen u nog steeds!

Wij komen graag langs om u te helpen. U kunt via onderstaand formulier contact opnemen voor het maken van een afspraak of voor uw vragen, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld:

  • Thuis advies geven
  • Voorbeeldstalen laten zien
  • Opmeten

Ons werk aan huis (vloeren leggen, behangen, bezorgen, etc) gaat natuurlijk gewoon door.