Bankstellen

  • Uniek uiterlijk
  • Breed aanbod
Met het persoonlijke advies van een van de medewerkers van Woninginrichting Hans Jutstra weet je zeker dat je een bank koopt die perfect aansluit bij jouw wensen.
Onze winkel

Wil jij een bankstel kopen dat écht bij jou past?

Voor een brede selectie aan bankstellen ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij op zoek naar een hoekbank, een 2 zitsbank of een 3 zitsbank? Loop gerust eens door onze prachtige woonwinkel in Hoogeveen en vindt de bank die bij jou past!

Onze bankstellen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleurvarianten, deze kun je op je gemak bekijken in onze sfeervolle ingerichte kamers. Hierdoor krijg je direct een beeld bij hoe de bank in het echt is, kun je de stof voelen en zie je de kleur, en het allerbelangrijkste, je kunt hem direct uitproberen! Om een beeld te krijgen van onze banken in een ingerichte kamer, kijk dan hier: link naar collecties.

Wil je graag een leren bank, maar ben je er niet zeker van of je één grote bank wilt kopen, of 2 kleine wilt combineren? Of zoek je juist een compact bankstel die knus in je woonkamer past, maar toch ook comfortabel is? Je hebt een mooie bank gevonden, je bent weg van de cognac kleur, alleen de bekleding is niet jouw stijl. Veel van onze bankstellen zijn op maat naar jouw wensen af te stemmen, vraag een van de medewerkers naar de mogelijkheden. Wil je een bankstel kopen dat binnen jouw budget past? Geen probleem, onze banken vallen in verschillende prijscategorieën.