Bankstellen

  • Uniek uiterlijk
  • Breed aanbod
Met het persoonlijke advies van een van de medewerkers van Woninginrichting Hans Jutstra weet u zeker dat u een bank koopt die perfect aansluit bij uw wensen.
Onze winkel
banken bij hans jutstra
een nieuwe bank via hans jutstra
Bank kopen bij Hans Jutstra

Wilt u een bankstel kopen dat écht bij u past?

Voor een brede selectie aan bankstellen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een hoekbank, een 2 zitsbank of een 3 zitsbank? Loop gerust eens door onze prachtige woonwinkel in Hoogeveen en vindt de bank die bij u past!

Onze bankstellen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleurvarianten, deze kunt u op uw gemak bekijken in onze sfeervolle ingerichte kamers. Hierdoor krijgt u direct een beeld bij hoe de bank in het echt is, kunt u de stof voelen en ziet u de kleur, en het allerbelangrijkste, u kunt hem direct uitproberen!

Wilt u graag een leren bank, maar bent u er niet zeker van of u één grote bank wilt kopen, of 2 kleine wilt combineren? Of zoekt u juist een compact bankstel die knus in uw woonkamer past, maar toch ook comfortabel is? U hebt een mooie bank gevonden, u bent weg van de cognac kleur, alleen de bekleding is niet uw stijl. Veel van onze bankstellen zijn op maat naar uw wensen af te stemmen, vraag een van de medewerkers naar de mogelijkheden. Wilt u een bankstel kopen dat binnen uw budget past? Geen probleem, onze banken vallen in verschillende prijscategorieën.