Vloer laten leggen

  • Verschillende vloeren
  • Persoonlijke service
De complete vloerenlegservice
Onze winkel

Uw nieuwe vloer laten leggen kan natuurlijk niet ontbreken na het vinden van een prachtige vloer bij Woninginrichting Hans Jutstra in Hoogeveen. Deze precieze klus vraagt om professionaliteit en ervaring. Dat is waar wij voor zorgen!

Onze vloeren legservice wordt uitgevoerd door een eigen team van vakmannen. Zo ligt uw nieuwe vloer er binnen no time in. Komt u ook uw nieuwe vloer bij ons uitzoeken? Vraag dan direct naar de mogelijkheden om uw vloer te laten leggen.

Welke vloer wilt u laten leggen?

Een vloer laten leggen is een moeilijke en tijdrovende klus. Ook hangt het er vanaf welk type vloer u gekozen heeft. Onze vakmannen zijn ervaren in het leggen van diverse materialen vloeren. Van laminaat en PVC tot aan zachte vloerbedekking of vinyl; onze medewerkers zorgen voor de perfecte afwerking.

Heeft u uw nieuwe vloer nog niet gekozen? Kom dan vooral langs bij ons in de winkel. Wij adviseren u graag over de geschikte vloer bij u in huis. Ons ruime aanbod heeft voor elke stijl een prachtige vloer.

Vloer leggen: ga voor het team van Hans Jutstra

Een vloer leggen via Woninginrichting Hans Jutstra is de complete service die u zoekt. Wij zorgen voor het inmeten, de juiste ondervloer en mooie, passende plinten. Tijdens het kiezen van uw nieuwe vloer denken we mee met deze details.

Wij beschikken daarnaast over een eigen team wat resulteert in korte interne lijnen en korte wachttijden. Ook zorgen wij voor een goede communicatie, zowel intern als extern.

Wilt u advies over een nieuwe vloer of onze legservice? Kom dan bij ons langs in de winkel en laat u informeren. Wij helpen u graag bij het kiezen van een vloer en bij alles rondom de vloer leggen.

Al onze diensten

Wilt u, naast een nieuwe vloer, gaan voor een compleet nieuwe inrichting? Dan is een bezoek aan onze winkel in Hoogeveen niet te missen. Bij Hans Jutstra vindt u 4000m² woonplezier. Een ruim aanbod aan meubels en diverse diensten is wat u bij ons vindt.

Van trendy banken en comfortabele bedden, gordijnen op maat of onze behangservice; hier vindt u alles onder één dak. Komt u binnenkort ook bij ons langs? U parkeert eenvoudig bij ons voor de deur. Tot snel bij Woninginrichting Hans Jutstra in Hoogeveen!

Kom langs en kies de vloer die u wilt laten leggen

Bent u er nog niet over uit voor welke vloer u wilt gaan? Kom dan bij ons langs en bekijk al onze prachtige vloeren. Hier vindt u een geschikte variant voor in iedere woonstijl. Onze adviseurs staan voor u klaar en denken met u mee. Zo kiest u de perfecte vloer en kunt u direct door ons uw vloer laten leggen.