Over Woninginrichting Hans Jutstra

Wij zijn begonnen in maart 1999 aan de Otto Zomerweg in Hollandscheveld, de vroegere fietsenwinkel van Aaldert Schonewille. Zo kon ik mijn hobby uitvoeren en kijken hoe het was om zelf ondernemer te zijn. Wij zijn begonnen met het verkopen van tapijt op de rol, laminaat, houten vloeren vinyl, vloerkleden, gordijnen en vitrage. Er was vaak vraag naar meubels en daarom besloot ik een pand te huren aan de A. Nieheusstraat in Hollandscheveld. In 2003 bouwden we een eigen showroom op de Buitenvaart om daar mee mijn activiteiten verder te ontplooien. Wij konden op die manier een totaal pakket aanbieden, alles onder één dak. Van vloerbedekking tot linnenkast en van linnenkast tot een compleet interieur.

Ons succes is misschien te danken door het werken met eigen mensen, stoffeerders/bezorgers. Korte lijnen waarbij de klant altijd centraal staat. Ook stofferen wij met regelmaat projecten zoals bejaardentehuizen en kantoren. Wij ont-zorgen mensen ook door  bijvoorbeeld woningen te behangen en te sauzen. Ook hier wordt steeds vaker gebruik van gemaakt. Wij proberen er samen iets moois van te maken. De wens van de klant staat bij ons altijd voorop. Ik wens u veel kijk en woonplezier in onze winkel. (4000m2 woonplezier)

Met vriendelijk groet,

Hans Jutstra.

Ons team

Onze medewerkers staan voor u klaar. Kom eens langs voor gratis vrijblijvend advies op het gebied van woninginrichting. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag met u de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Benieuwd naar onze medewerkers? Maak hieronder kennis met ons team.

Hans
Manon
Olga
Djoanna
Sander
Robin
Tijn
Alex
Renske