Interieuradvies

  • Sfeerproeven in onze Winkel
  • Persoonlijke service
Interieuradvies: Welke woonstijl past bij u?
Onze winkel

Op zoek naar interieuradvies voor een interieur dat écht bij u past? Wij helpen u bij het realiseren van een frisse, nieuwe uitstraling aan uw woonkamer, slaapkamer, keuken of andere ruimte in huis!

De juiste sfeer, de perfecte indeling en bijpassende kleuren kiezen vraagt soms om wat extra hulp. De blik van een stylist zorgt ervoor dat het maximale uit uw interieur wordt gehaald en dat uw persoonlijke smaak goed naar voren komt.

Wilt u meer informatie over hoe onze interieuradviseurs uw droominrichting kunnen creëren? Neem dan contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek over een perfect passend interieuradvies.

Interieuradvies voor uw droomhuis

Interieuradvies is dé oplossing indien u het lastig vindt om uw eigen woning te stylen en volledig naar eigen smaak in te richten. Ook als u graag samen wil werken met een professionele interieuradviseur is dit een geweldige optie. Zo gaat u samen aan de slag met een professional om al uw wensen te realiseren.

Het creëren van uw droomhuis is waar we voor gaan. Onze stylisten en adviseurs zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en zorgen ervoor dat uw huis helemaal weer van deze tijd is. Ons team zorgt ervoor dat uw smaak volledig vertaald wordt naar uw woning.

Interieuradvies aan huis is bij ons ook mogelijk. Wij komen bij u thuis om de ruimtes te bekijken en maken op basis hiervan direct een plan. Al uw persoonlijke wensen en ideeën worden hierin meegenomen. Wilt u ook uw droominterieur realiseren? Maak dan direct een afspraak met ons voor een persoonlijk interieuradvies!

Persoonlijk interieuradvies met onze stylisten

Samenwerken met de interieuradviseurs van Hans Jutstra Woninginrichting zorgt voor een persoonlijke en stijlvolle kijk op uw woning. Wij passen de nieuwste trends op het gebied van wonen toe en laten het perfect aansluiten op uw eigen persoonlijke stijl.

Iedere woning heeft een andere lichtinval, verschillende ruimtes en bepaalde hoeken waarbij het nodig is dat er een professional meekijkt. Donkere hoeken of een ruimte met schuine wanden vragen om een beetje extra hulp. Wij zorgen daarom voor een advies op maat.

Onze kennis van diverse stijlen, een aanbod van meubels verspreid over 4000m² en diensten zoals vloeren leggen, schilderen en behangservice zorgen voor het complete plaatje bij u thuis. Maak dus ook direct een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.

Interieuradvies aan huis; altijd bij u in de buurt

Naast onze winkel in Hoogeveen, met een prachtig aanbod aan meubels, diverse diensten en enorm veel woonplezier, komen wij ook langs voor interieuradvies aan huis. Woont u niet in Hoogeveen maar in een andere plaats? Kijk dan hieronder waar wij u allemaal kunnen adviseren:

  • Interieuradvies Assen
  • Interieuradvies Emmen
  • Interieuradvies Meppel

Met advies aan huis maken we direct een fijne start. We brengen de ruimtes in kaart en krijgen alvast inzicht in uw smaak en stijl. Zien wij u ook snel bij ons in de winkel of bij u thuis voor interieuradvies?

Complete woninginrichting via Hans Jutstra

Bij Hans Jutstra krijgt u niet alleen advies voor uw woning maar kunt u terecht voor een complete woninginrichting. In onze winkel vindt u alles onder 1 dak. Van bedden en banken tot tafels en stoelen maar ook voor gordijnen en vloeren; in onze winkel vindt u gegarandeerd dat wat u zoekt.

Onze medewerkers verwelkomen u graag en staan altijd voor u klaar. Onze ruime parkeerplaats voor de deur zorgt ervoor dat u ons goed kunt bereiken. Kom ook langs en laat u inspireren en verrassen door het aanbod en ga voor uw complete woninginrichting naar Hans Jutstra.

Maak een afspraak voor interieuradvies bij u thuis

Zoekt u soms ook uren naar inspiratie en ideeën op Pinterest, Instagram of andere websites over interieur? Stop dan met zoeken en kom langs bij Hans Jutstra! Wij helpen u bij het vinden van het perfecte interieur voor bij u thuis.

Voor het volledig opnieuw inrichten, een plan op maat of een specifieke hoek in huis kunt u bij ons terecht. Wij helpen u bij het uitvoeren van uw wensen. Maak direct een afspraak met onze adviseurs of kom langs in de winkel voor interieuradvies!