Interieur Styling

Interieur Styling: Welke woonstijl past bij jou?

Zit jij uren op de computer te zoeken op interieur styling sites of Pinterest naar een bank die perfect past in jouw woonkamer, maar kun je die perfecte bank niet vinden? Stop dan met zoeken online, en kom eens langs in onze showroom om échte ideeën op te doen over jouw nieuwe meubels! Wie weet staat jouw nieuwe relax fauteuil daar op je te wachten!

Wil jij je woning opnieuw gaan inrichten maar heb je geen idee hoe je dat gaat aanpakken met je meubels? Wil je alleen een nieuwe bank, nieuw behang, of ben je op zoek naar een compleet nieuwe inrichting? Onze medewerkers zijn experts op het gebied van interieur styling en geven op basis van jouw wensen advies. In onze woonwinkel in Hoogeveen kun je onze producten in geheel ingerichte kamers bekijken. Op basis daarvan kun je een afweging maken over welke interieur stijl bij jou past en hierbij passende meubels uitzoeken. Zoek je ook nog een nieuwe vloer, behang of decoraties? Alles is te vinden bij Woninginrichting Hans Jutstra. Interieur styling is nog nooit zo leuk geweest!

Voor jonge stellen zijn er die nieuwste collecties, maar ook voor degenen die wat slechter ter been zijn is er volop keus. Vraag gerust één van onze medewerkers naar de mogelijkheden, de collectie is grotendeels verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stoffen. Dit kun je dan vervolgens rustig even overdenken onder het genot van een kopje koffie.

Proef de sfeer van Woninginrichting Hans Jutstra door eens naar onze collecties te kijken:

Wil je weten wat andere mensen gekocht hebben bij Hans Jutstra? Kijk bij onze recensies:

 

Alles voor in de woonkamer

De perfecte vloer