Gordijnen op maat

  • Diverse stoffen
  • Perfect op maat
Voor alle gordijnen op maat
Onze winkel

Zoekt u nieuwe gordijnen op maat? Hans Jutstra Woninginrichting is dé plek voor op maat gemaakte gordijnen. Bij ons kiest u uit een ruim aanbod van verschillende kleuren, stijlen en stoffen om uw inrichting helemaal af te maken. Van inmeten tot aan ophangen, voor de complete service kunt u bij ons terecht. Kom langs voor meer inspiratie en advies en kies bij ons in de winkel uw nieuwe op maat gemaakte gordijnen.

Gordijnen op maat gemaakt bij Hans Jutstra Woninginrichting

Op maat gemaakte gordijnen vindt u bij Hans Jutstra. Iedere woning is uniek en heeft verschillende afmetingen, ruimtes en ramen. Het op maat laten maken van uw nieuwe gordijnen zorgt ervoor dat ze perfect passen bij uw woning.

Diverse stoffen, kleuren en stijlen voor gordijnen op maat

Het kiezen van gordijnen op maat vraagt om een ruim aanbod. Daarom vindt u bij ons in de winkel gegarandeerd de perfecte variant voor bij u in huis. In ons assortiment vindt u diverse stoffen, kleuren en stijlen. Gaat u voor een luxe sfeer, dan is velvet het beste materiaal voor u, wilt u een luchtig effect geven aan de ruimte, kies dan voor een stof zoals linnen.

Ook kleuren zijn bij ons in de winkel in ruime keuze aanwezig. Van neutrale kleuren zoals beige, wit en grijs tot aan opvallende varianten met print; onze adviseurs zorgen ervoor dat u de gordijnen vindt die u zoekt.

Wilt u meer informatie over onze service of zoekt u eerst interieuradvies? Kom dan bij ons langs! Wij vinden zo samen met u de juiste gordijnen.

Al 25 jaar de complete wooninrichting onder één dak

Niet alleen voor raambekleding kunt u bij ons terecht, ook voor de complete wooninrichting helpen wij u graag. Al 25 jaar zorgen wij voor inspiratie en ideeën voor bij u thuis. Ons aanbod is altijd voorzien van de laatste trends en de nieuwste meubels.

Maak uw interieur af met een prachtige vloer en breng sfeer aan met een mooi behang en uw woning is weer als nieuw. Komt u ook inspiratie opdoen? Wij verwelkomen u in onze winkel met 4000m2 woonplezier!

Gordijnen op maat bij u in de buurt

Woont u niet in de buurt van onze winkel maar in een andere plaats? Ook dan komen wij graag bij u thuis. Zo hebben wij al klanten geholpen met de mooiste gordijnen in de volgende plaatsen:

  • Gordijnen Assen
  • Gordijnen Emmen
  • Gordijnen Meppel
  • Gordijnen Zwolle

Neem eenvoudig contact met ons op voor een afspraak met een adviseur of kom bij ons langs in de winkel voor gordijnen op maat.

Kom langs voor nieuwe gordijnen op maat

Wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dat realiseert u eenvoudig met prachtige gordijnen uit onze collectie. Wij verwelkomen u graag bij ons in de winkel en adviseren u graag bij uw nieuwe gordijnen op maat.