Meubelzaak Assen

  • Interieurtrends bij u in de buurt
  • Breed aanbod
Kom langs in onze meubelzaak bij Assen
Onze winkel

Op zoek naar inspiratie voor in huis? In onze meubelzaak vlakbij Assen vindt u 4000m2 aan de nieuwste trends, meubels en woonaccessoires voor bij u in huis. Hier vindt u gegarandeerd alles wat u nodig heeft om van uw huis een thuis te maken. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan bij ons langs en laat u inspireren in onze meubelzaak in de buurt van Assen!

Meubelzaak Assen: woonplezier op nog geen 30 minuten rijden

Onze meubelzaak bij Assen bereikt u snel en eenvoudig met de auto. Via de A28 bent u in nog geen 30 minuten bij ons aan de Buitenvaart. Parkeren doet u direct voor de deur van onze winkel.

Zoekt u dus eens iets anders dan de woonwinkels in Assen? Dan geniet u bij ons van prachtige inrichting voor in uw woning. Laat u adviseren door ons team of bewonder zelf al onze meubels en accessoires voor in huis. Zien wij u gauw in onze meubelzaak nabij Assen?

Complete wooninrichting bij woonwinkel Hans Jutstra in de buurt van Assen

Bij woonwinkel Hans Jutstra in Assen vindt u alles onder 1 dak. Hier kunt u niet alleen terecht voor meubels van de laatste woontrends, maar kiest u ook uit sfeervolle vloeren, diverse gordijnen en heeft u zelfs de optie voor het laten behangen, verven of sauzen van uw muur. Bij Hans Jutstra kunt u dus terecht voor de complete wooninrichting!

Wij werken met een team van eigen mensen. Zo hebben wij volledig de regie over de planning. Dit zorgt voor korte lijntjes en een prettige samenwerking. Bij ons in de winkel staan uw wensen centraal. Zo gaat u altijd gegarandeerd tevreden weer de deur uit.

Wilt u onze comfortabele banken, grote eettafels of andere meubels komen bekijken? Kom dan bij ons langs! Wij helpen u graag. Neem direct contact met ons op of kom gezellig langs bij onze woonwinkel in de buurt van Assen.

Persoonlijk interieuradvies voor iedereen

Een complete woninginrichting is niet compleet zonder het juiste advies. Bij ons in de winkel voorzien wij u van persoonlijk interieuradvies. Met de laatste trends in gedachten combineren wij uw wensen in een ontwerp dat perfect past bij u thuis.

Onze stylisten denken mee over de juiste kleuren, opstelling en meubels. Zo realiseren wij een advies dat aansluit op wat u mooi vindt en wat past bij de ruimte. Heeft u dus nog geen idee over hoe u uw woning wilt veranderen? Kom dan bij ons langs in de showroom!

Wij komen bij u thuis

Bezoekt u onze meubelzaak niet vanuit Assen maar vanuit een andere plaats? Ook dan helpen wij u graag. Bekijk hieronder waar wij nog meer klanten hebben geholpen om hun huis van binnen weer op te frissen.

Meubelzaak Emmen
Meubelzaak Meppel

Staat uw woonplaats hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben een groot werkgebied en adviseren u ook graag over de laatste woontrends in onze woonwinkel als u niet vanuit Assen komt!

Kom langs in onze meubelzaak vanuit Assen

Bent u dus op zoek naar wooninspiratie voor bij u in huis? Kom dan langs bij Hans Jutstra. Onze showroom is voorzien van meubels en ideeën in diverse soorten woonstijlen. Zo ziet u gegarandeerd de stijl die perfect bij u past.

Voor de complete woninginrichting, alles onder één dak én advies op maat, verwelkomen wij u graag bij ons in de meubelzaak nabij Assen!