Vloeren

Vloeren

Voor een nieuwe vloer kom je natuurlijk kijken bij Woninginrichting Hans Jutstra. Er is ruime keuze in het aanbod pvc, laminaat en vinyl vloeren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven, en staan voor je klaar in de showroom. Weet je niet zeker of de kleur helemaal bij jouw inrichting past? Neem gerust de gewenste kleur even mee naar huis om te kijken of het écht de juiste kleur is!

Wil je liever een zacht tapijt onder je voeten? Ook dan ben je bij Hans Jutstra aan het juiste adres. Met opties voor zowel hoogpolig en laagpolig tapijt en een breed scala aan kleuren en patronen, is er voor ieder wat wils. Ook voor advies over het reinigen van tapijt en vloerbedekking kun je bij ons terecht.

Wil je onze vloeren bekijken in een volledig ingerichte kamer, neem een kijkje in onze collecties. Voor een betere beleving van de producten raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze showroom. De koffie staat al klaar!

 

Wil je graag eens komen kijken?

De koffie staat voor je klaar!

Wij zijn weer geopend!

Maar dan wel op afspraak. Wilt u ons bezoeken? Vul het formulier hieronder in en noem hierin de datum en het tijdstip waarop u langs wilt komen of bel 0528 343333.

Wij zien u tegemoet! 

Wist u dat wij ook behangen en sauzen? Dit al voor maar €38,50 per uur!