Interieurstylist Assen

  • Een stylist bij u in de buurt
  • Weer een fris interieur
Kom langs in onze winkel
Onze winkel

Een interieurstylist in Assen via Woninginrichting Hans Jutstra? Wij helpen u graag bij het transformeren van uw huidige inrichting! Samen met onze stylisten creëren we een interieur dat weer bij u past. Wij begrijpen dat dit lastig kan zijn om zelf te realiseren. Daarom is samenwerken met ons team dé manier om weer verliefd te worden op uw huis.

Wilt u ook weer een huis waar u echt thuis kunt komen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken vrijblijvend met u de mogelijkheden en komen ook bij u aan huis. Zoekt u dus naar een complete make-over of een subtiele aanpassing? Ga dan voor een interieurstylist vlakbij Assen!

Interieurstylist Assen: weer een frisse look in huis

Bent u toe aan een frisse look in huis? Met een interieurstylist in Assen en omgeving krijgt iedere ruimte bij u thuis weer een uitstraling die helemaal bij de tijd past. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en weet precies hoe uw woonwensen gerealiseerd kunnen worden tot uw droominterieur.

Wilt u de woonkamer transformeren tot een ontspannende plek, de slaapkamer wat meer ‘zen’ laten uitstralen of uw keuken het hart van het huis maken met de juiste meubels en accessoires? Dan helpt onze interieurstylist vlak bij Assen u graag!

De juiste sfeer, de perfecte indeling en passende kleuren kiezen vraagt soms om wat extra hulp. Onze stylisten zorgen ervoor dat jouw persoonlijke smaak goed naar voren komt en dat het maximale uit je interieur wordt gehaald. Neem ook contact met ons op en vul direct het contactformulier in voor meer informatie over een interieurstylist bij u in Assen!

Woninginrichting Hans Jutstra voor interieuradvies in Assen

Waarom u voor interieuradvies Assen uit moet? Met jarenlange ervaring in interieurontwerp, biedt Woninginrichting Hans Jutstra een breed scala aan diensten, van kleuradvies tot volledige inrichting. Ons team van specialisten helpt u bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van meubels, verlichting, accessoires en meer. We werken samen met u om een stijlvolle leefruimte te realiseren.

Onze ervaren interieuradviseurs helpen u graag bij het creëren van uw droomhuis. We zijn altijd op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en zorgen ervoor dat uw huis weer helemaal van deze tijd is. Onze stylisten vertalen uw smaak volledig naar uw woning. Of u nu moeite heeft om uw eigen woning te stylen of gewoon graag samenwerkt met een professionele interieuradviseur, bij ons bent u aan het juiste adres voor interieuradvies bij Assen.

Interieuradvies aan huis in Assen

Voor interieuradvies in Assen eerst wat inspiratie opdoen? U bereikt ons eenvoudig vanuit Assen. In 30 minuten staat u al bij ons voor de deur. Via de A28 zijn wij met de auto snel te bezoeken en u parkeert direct bij ons voor de deur.

Ook met het openbaar vervoer bent u in ruim een half uur bij ons. Zo kunt u altijd ideeën opdoen bij ons in de winkel om van tevoren goed voorbereid te zijn op de samenwerking met onze stylisten.

Complete make-over of een kleine transformatie?

Van een volledige make-over of tot een kleine transformatie; wij zijn er om u te ondersteunen in het realiseren van het interieur van uw dromen. Met advies op maat zorgen we ervoor dat uw huis optimaal tot zijn recht komt.

Naast interieuradvies kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten indien u een subtiele aanpassing wil. Zo zijn gordijnen op maat mogelijk voor sfeer en warmte in huis, leggen wij vloeren met ons eigen service team en kunnen wij zelfs behang- en schilderwerkzaamheden voor u uitvoeren.

Wilt u eerst overleggen wat er mogelijk is bij u thuis? Kom dan bij ons langs in de winkel of neem direct contact op! Wij denken altijd met u mee om het perfecte interieur te realiseren.

Neem gerust contact op voor een interieurstylist rondom Assen!

Wilt u dus ook uw droominterieur realiseren in Assen en omgeving? Neem dan gerust contact op met Woninginrichting Hans Jutstra voor advies. Samen maken we van uw huis weer een opgefrist thuis. Bezoek onze showroom voor inspiratie of maak direct een afspraak. Zo geniet u binnenkort van een nieuw interieur dankzij een interieurstylist bij u in Assen!

Neem contact op